Ekologický postrek k ochrane proti teplu a suchu CROPAID Antiheat MAX, 1l
Kód: ZJ744Súvisiaci tovar
Podrobný popis
CropAid AntiHeat MAX® je nová a vylepšená formulácia pôvodného CropAid AntiHeat® s ďalšími aminokyselinami, ktoré nielen zvyšujú účinnosť ochrany proti poškodeniu teplom a suchom, ale tiež liečia škody vzniknuté z obdobia horka a sucha a zlepšujú celkové zdravie rastlín a pôdy. Všetky aminokyseliny sú prírodného pôvodu.
. | Antifrost | Antifrost MAX | Antiheat | Antiheat MAX |
---|---|---|---|---|
Balenie | 1 l; 5 l | 1 l | 1 l | 1 l |
Stimulácia rastu púčikov a listov | ||||
Prevencia zranenia | ||||
Stimulácia hrubších listov a stoniek pre zlepšenie zadržiavanie vody | ||||
Typ ochrany | ||||
Odolnosť proti akútnemu poškodeniu chladom a mrazom | ||||
Liečebné účinky po skončení obdobia chladu a mrazu | ||||
Odolnosť proti akútnemu poškodeniu teplom a suchom | ||||
Liečebné účinky po skončení obdobia tepla a sucha | ||||
vybrať | vybrať | vybrať | vybrať |
Aplikácia
Aplikujte, keď je rastlina najaktívnejšia, pri presádzaní, kvitnutí, tvorbe a zrení plodov a stresových situáciách. Zrieďte vodou v pomere 1:200 a rozprášte jemnú hmlu na celé rastliny a plodiny, pokiaľ neodtečie. Pre kvapôčkové zavlažovanie sa odporúča 5 kg / ha.
Kompatibilita
Antiheat Max by sa v zásade nemal miesiť s herbicídmi, ktorých mechanizmom účinku je narušenie reťazca aminokyselín. Pri aplikácii hnojením nemiešajte s kyselinou dusičnou.
Dodatočné parametre
Kategória: | Biologická ochrana rastlín |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Produktový rad: | Cropaid |
Balenie: | 1 l |
Konzistencia hnojiva: | Kvapalné hnojivo |
Obdobie aplikácie: | Nie je obmedzené |
Obdobie rastu: | behom vegetácie, regenerácia |
Spôsob aplikácie: | postrek |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Existuje niekoľko spôsobov ochrany plodín pred poškodením chladom, mrazom a teplom, ale nič sa nevyrovná jedinečným produktom, ktoré navždy zmenia smerovanie poľnohospodárstva na celom svete.
Produkty CROPAID obsahujú poddruh baktérií Thiobacillus a minerálne látky, ktoré tieto baktérie využívajú. Z tohto dôvodu sú výrobky ekologické a prírodné.